Tastatur med dansk sprog på iOS

Det populære tastatur, SpeedyKey Keyboard, er nu opdateret til version 1.0.3. I denne version har vi implementeret funktionen at kunne tænde og slukke for klik-lyden direkte fra menu'en, så du hurtigt får aktiveret og slukket for lyden når du får brug for det. Keyboardet er også blevet bedre at registrere nye ord og bedre til at redigere de hurtige beskeder (Speedy-Svar).

Smarte tegn

Version 1.0.3 introducerer også en ny funktion som gør det lettere at indsætte tegn så som ",.!?". Hvis autokorrektur har indsat et mellemrum efter et ord og du har brug for at skrive et komma, så behøves du ikke først at slette mellemrummet for så at skrive tegnet - Skrive bare tegnet fordi mellemrummet bliver automatisk erstattet.


Nr. 1 i danske App Store

SpeedyKey Keyboard er nu øverst på hitlistenover mest populære app i den danske App Store! Tak for den store interesse og feedback. Vi arbejder på højtryk på at gøre keyboardet endnu bedre og udvider snart tastaturet med flere sprog at vælge imellem.


​Det nye og banebrydende tastatur, SpeedyKey Keyboard

Nu er det slut med at glemme aftaler eller at skrive lange tekster når du ikke har så god tid. Det nye og banebrydende tastatur: SpeedyKey Keyboard er nu på gaden med en masse af nye og innovative funktioner. Med SpeedyKey er det nu blevet meget hurtigere at skrive og arbejde med tekst. Flyt markøren med mellemrum-tasten, skriv tal og tegn hurtigt, slet hele ord med et strøg, indsæt tekst hurtigt og meget mere.

Med funktionen “Speedy-Svar” kan du også indsætte dine egne forud-skrevne tekster ved at trykke på én tast - meget smart når du ikke har god tid til at skrive. Det kunne for eksempel være din signatur, din adresse eller et standard svar på en sms eller en opringning. Tryk på Speedykey tasten og vælg dit SpeedySvar - vælg også om du vil have en påmindelse senere, så du husker din aftale. Disse påmindelser bliver vist på alle dine Apple enheder - også på Apple Watch.

Autokorrektur og smarte ordforslag, der hele tiden lærer af det du skriver for at optimere forslagene, gør det også meget lettere at skrive hurtigt.

SpeedyKey Keyboard er et Nordisk tastatur. Det er det færøeske firma Sp/F Meitilberg Arts (www.meitilberg.com) som har udviklet det meget populære tastatur. Tastaturet bliver i første omgang kun udgivet i Danmark og på Færøerne og indeholder tre sprog: dansk, engelsk og færøsk. Snart udvides det også til at byde på norsk, svensk, islandsk, spansk, fransk og tysk.